Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Jún 2020
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     


Vyhlásenie o prístupnosti

Deň otvorených dverí v CZ Poprad


Deň otvorených dverí v CZ Poprad
Dňa 7.6.2019 otvoril VÚ 9994 Nemšová - CZ Poprad a VÚ 1037 Martin – JMD pri príležitosti Medzinárodného dňa detí svoje brány školákom z popradských škôl a blízkeho okolia. Záujem o život a činnosť základne prejavili aj rodinní príslušníci PrV a zamestnancov. Na podujatí sa zúčastnilo celkom 260 žiakov a učiteľov z  8 základných škôl ako aj 40 rodinných príslušníkov PrV a zamestnancov základne.
Pre návštevníkov bol pripravený bohatý program, ktorého absolvovanie jednou skupinou trvalo približne 2 hodiny. Jednotlivé triedy boli najskôr odfotené pri bojovej technike, mali možnosť vidieť ukážku výzbroje a výstroja PrV pričom si mali možnosť vyskúšať aj ochranné prostriedky pod vedením rtm. Lukáša Galičinského. Deťom bola predvedená automobilová a pásová technikou používanou v OS SR. Mali možnosť vidieť zásah príslušníkov vojenskej polície, zdravotnej služby ako aj prácu hasičskej jednotky. Najväčším lákadlom však bola streľba zo vzduchovky a v závere pripravená prekážková dráha pod vedením kpt. Ing. Rastislava Medveca, po absolvovaní ktorej ich čakala sladká odmena v podobe šišiek s lekvárom. Pri odchode každá trieda dostala spomienkovú fotografiu na tento pekný deň.
Organizácia DOD vo VÚ 9994 Nemšová - CZ Poprad zanechala veľmi pozitívne reakcie u detí ako aj u ostatných návštevníkov.  Pre organizačný tím bola veľkou odmenou radosť v detských tvárach, spokojnosť a uznanie s organizáciou podujatia od pedagogického zboru. 

Deň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ PopradDeň otvorených dverí v CZ Poprad

Autor: mjr. Ing. Ondrej ŠOMSKÝ , Foto: mjr. Ing. Ondrej ŠOMSKÝ - Dátum: 07.06.2019
Čítanosť: 9535
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share